Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Διακοπές στη Μύκονο: Δείτε όλα τα ξενοδοχεία, επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει!

Η Μύκονος είναι το πιο γνωστό και από το πιο ακριβά νησιά της Ελλάδας. Παλιότερα ήταν ιδιαίτερα κοσμοπολίτικο, καθώς προσέλκυε κροίσους και διασημότητες από όλο τα μέρη του κόσμου.  
Σήμερα την επισκέπτονται τουρίστες όλων των βαλαντίων, οι οποίοι αναμειγνύονται με το διεθνές jet-set και τους πλούσιους τουρίστες, που τελετουργικά, κάθε χρόνο, προσκυνούν στα Ματογιάννια.
Η νυχτερινή ζωή στη Μύκονο συγκρίνεται μόνο με αυτή της Ίμπιζα είναι όμως ακόμη πιο ποικίλη.
Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, διεθνείς απευθείας πτήσεις και πτήσεις εσωτερικού προσγειώνονται καθημερινά στο αεροδρόμιο της Μυκόνου. 

Το καλοκαίρι κυριαρχεί πανικός, τα μπαρ σφύζουν από κόσμο, κάτι που καθιστά τη Μύκονο ως τον ιδανικό προορισμό για όσους ονειρεύονται ξέφρενες διακοπές.

Ο περισσότερος κόσμος πρωτίστως συρρέει στη Χώρα και στα περίχωρά της.

Για όσους ψάχνουν πιο ήρεμους ρυθμούς, καλό θα είναι να επιλέξουν ένα κατάλυμα ακόμα πιο έξω.

Οι όμορφοι λόφοι, τα καθαρά βαθυγάλαζα νερά, οι χρυσές παραλίες, τα όμορφα εκκλησάκια, οι ανεμόμυλοι και οι γραφικοί οικισμοί κατορθώνουν πάντως να μαγέψουν τους πάντες.

Η πρωτεύουσα, η Χώρα (ή Μύκονος), είναι ιδιαίτερα γοητευτική και προϊδεάζει ευχάριστα για την αρχιτεκτονική που απαντάται και στο υπόλοιπο νησί: κατάλευκα κυβόσχημα σπιτάκια, μπλε πόρτες και παραθυρόφυλλα, αμέτρητα στενά σοκάκια και λουλουδιασμένα μπαλκονάκια συνθέτουν το γοητευτικό της πρόσωπο.


Δείτε εδώ όλα τα ξενοδοχεία της Μυκόνου. Κάντε κρατησή online για ακόμη πιο φθηνές διακοπές!


Ξενοδοχεία σε άλλες περιοχές:

Οι χρήστες που βρήκαν το άρθρο, έψαχναν για:

ξενοδοχεια μυκονος, οικονομικα ξενοδοχεια μυκονος, ξενοδοχεια μυκονος προσφορες, ξενοδοχεια χωρα μυκονου, ξενοδοχεια 4 αστερων μυκονος, φθηνα ξενοδοχεια μυκονος, ftina ksenodoxeia, ksenodoxeia mykonos, ftina xenodoxeia, mykonos hotels, hotel in mykonos, cheap hotel mykonos, luxury hotel mykonos, mykonos suites.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φθηνά Ξενοδοχεία Στην Ελλάδα