Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Διακοπές στη Λευκάδα: Βρείτε ξενοδοχείο ευκολά και οικονομικά


Η Λευκάδα είναι από τους πιο  γοητευτικούς προορισμούς στην Ελλάδα. Η εύκολη προσέγγισή της από την Αιτωλοακαρνανία μέσω  πλωτής γέφυρας, την έχει κάνει στις μέρες μας, ιδιαίτερα δημοφιλή. Υπήρξε αγαπημένος τόπος του Αριστοτέλη Ωνάση που το 1963 αγόρασε μια μικρή νησίδα απέναντι από το Νυδρί, το Σκορπιό, δίνοντας παγκόσμια φήμη στο νησί. Οι βραβευμένες παραλίες του Πόρτο Κατσίκι, Εγκρεμνοί, Κάθισμα, Άγιος Ιωάννης, ανήκουν στις καλύτερες της Μεσογείου.

Το κλίμα στη Λευκάδα είναι μεσογειακό. Ο καιρός στο νησί  είναι συνήθως ήπιος με μεγάλη ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις.Το ζεστό καλοκαίρι, οι άνεμοι που φυσούν στη Λευκάδα τη δροσίζουν κάνοντας ευχάριστη τη διαμονή των τουριστών. Η Λευκάδα προσφέρεται και για χειμερινές διακοπές, αφού ο χειμώνας είναι ελαφρύς και στο νησί υπάρχουν γραφικά χωριά που κανείς αξίζει να τα επισκεφτεί.

Δείτε εδώ όλα τα ξενοδοχεία της Λευκάδας. Κάντε κρατησή online για ακόμη πιο φθηνές διακοπές!


Οι χρήστες που βρήκαν το άρθρο, έψαχναν για:

φθηνα ξενοδοχεια λευκαδα, οικονομικα ξενοδοχεια λευκαδα, ξενοδοχεια λευκαδα προσφορες, ξενοδοχεια λευκαδα κεντρο φθηνα, ξενοδοχεια 4 αστερων λευκαδα, ξενοδοχεια νικιανα λευκαδα, λευκαδα ξενοδοχεια τιμες, ξενοδοχεια νυδρι λευκαδα, ftina ksenodoxeia lefkada, lefkada vasiliki xenodoxeia, ksenodoxeia lefkada, ftina xenodoxeia, lefkada hotels, hotel in lefkada, cheap hotel lefkada.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φθηνά Ξενοδοχεία Στην Ελλάδα