Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Βρείτε φθηνά ξενοδοχεία στην Τήνο

Η Τήνος είναι το τρίτο σε μέγεθος νησί των Κυκλάδων μετά την Άνδρο και τη Νάξο. Ανήκει στις βόρειες Κυκλάδες και βρίσκεται νοτιοανατολικά της Άνδρου και βορειοδυτικά της Μυκόνου. Η απόσταση από την Άνδρο είναι μόλις (στο σημείο που ονομάζεται Στενό) 1/2 μίλι ενώ οι κοντινότερες ακτές της Μύκονου απέχουν περίπου 11 μίλια. Νοτιοδυτικά του νησιού και σε απόσταση 9 μιλίων βρίσκεται η πρωτεύουσα του νόμου, η Σύρος. 

Ο Τσικνιάς που βρίσκεται στα ανατολικά είναι το ψηλότερο βουνό του νησιού με 726 μ. ύψος. Στο κεντρικό τμήμα δεσπόζει ο απόκρημνος βράχος του Εξωμβούργου με 641 μ ύψος με την Αρχαία και Ενετική πόλη, το δε υψίπεδο του "πολέμου ο κάμπος" φαίνεται πως κρύβει πολλά μυστικά, τα οποία περιμένουν αυτόν που θα τα αποκαλύψει. 

Το συνολικό μήκος της ακτογραμμής της υπολογίζεται σε 114 χμ. και ο περίπλους των παραλίων της σε μικρή απόσταση από την ακτή απαιτεί πλου 37 περίπου ν. μιλίων.


Οι χρήστες που βρήκαν το άρθρο, έψαχναν για:
φθηνα ξενοδοχεια τηνος, οικονομικα ξενοδοχεια τηνος, ξενοδοχεια τηνος προσφορες, ξενοδοχεια τηνος καρδιανη, ξενοδοχεια 4 αστερων τηνος, ξενοδοχεια τηνος χωρα, ftina ksenodoxeia tinos, ksenodoxeia tinos, ftina xenodoxeia tinos, tinos hotels, hotel in tinos, cheap hotel tinos, greece tinos accommodations.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φθηνά Ξενοδοχεία Στην Ελλάδα